[GA] MatteAdministrator
Kilka słów na początek
Siemka. Mam na imię Mati (skąd nick Matte) i mam 14 lat. Zdecydowałem się, że będę też pełnić funkcję Game Mastera,
więc tutaj napiszę parę informacji i zasad, których trzeba będzie przestrzegać jeżeli złoży sie podanie,
a ono zostanie rozpatrzone pozytywnie.
Wiedza
Wymagam od każdego gracza znajomości regulaminu forum, tak samo jak zasad gry (oraz tego tematu).
Jeżeli przyłapię kogoś podczas gry, że go nie zna, dostanie on FKO*, jeśli jednak przyłapię go podczas zapisu,
to nie dostaje ostrzeżenia, tylko od razu zaprzeczę przyjęcia go.
FKO* - Forum Knock Out
Pisownia
Oczekuję w miarę dobrej pisowni ortograficznej i interpunkcyjnej. Jeśli jesteś dyslektykiem,
radzę używać Worda. Oczywiście każdemu może się czasem przytrafić jakiś jeden,
lub dwa błędy i ja to rozumiem.
Edytacja postów
Nie daję możliwości graczom którym odpisuję edytacji posta, po moim odpisie.
Odpisywanie
Określiłem sobie taki termin odpisów - minimalnie 1 odpisanie na 2 dni (no chyba, że jestem nieobecny).
Forum Knock Out
Forumowe Knock Out'y to w pewnym sęsie żółte kartki -
jeśli dostaniesz 3 Forum Knock Out'y to wylatujesz z mojej listy ludzi,
którym odpisuję. Forum Knock Out można dostać za:
- nieprzeczytanie i niestosowanie sie do Regulaminu Forum, Zasad Gry, i tego tematu
- nie uzupełnianie podpisu co najmniej co tydzień (wyjątek gdy gracz jest nieobecny)
- narzekanie na mnie i na moją pracę
- dręczenie mnie tekstami typu "Odpiszesz?!?!"
Lista graczy
- Dragonka - Mirinda z Assuru
- PiotraperPL - Erwern z Assuru
- DarkDXZ - Fahad z Niniwy
Brak wolnych miejsc. Nie przyjmę już nikogo.
Ostatnio edytowany przez [GA] Matte (2011-09-17 05:59:01)

Proszę o przyjęcie do listy graczy którym odpisujesz.
[GA] MatteAdministrator
Charakter, wygląd, historia - mogłoby być lepiej. Ale jesteś pierwszym graczem który się do mnie chce zapisać, tak że zostajesz PRZYJĘTA!

PiotraperPLModerator
Czy mógłbyś przyjąć mnie pod swoje skrzydła które poprowadzą mnie przez zło i ciemność?

[GA] MatteAdministrator
Aż jakbym Ci ja odmówić mógł? PRZYJĘTY!

Game Master
(Zajmę się tą sprawą, o którą prosiłeś - w zasadzie robię to w chwili pisania tego zapisu)
Matte, jedyny, który jest w stanie mnie wysłuchać, proszę cię, przyjmij mój skromny dar w zamian za twe słowa, które poprowadzą mnie przez ognie piekielne, wody oceanów przez Egipt aż na najdalsze krańce Sahary i jeszcze dalej...
P.S.: Skromny = (patrz się w) Assur...
[GA] MatteAdministrator
Teoretycznie nie można zapisać się do użytkownika któremu Ty odpisujesz.. ale ze wzlędu że nie ma innych GM'ów zrobię wyjątek. PRZYJĘTY!