#1 2011-09-15 06:05:09

[GA] Matte

Administrator

Punktów :   
ŻP Points: 7 pkt.
Lv.: 1
Exp.: 0/100 exp
Hp.: 100 hp
Zmęczenie: 0/100 pkt.

[GA] Matte

Kilka słów na początek
Siemka. Mam na imię Mati (skąd nick Matte) i mam 14 lat. Zdecydowałem się, że będę też pełnić funkcję Game Mastera,
więc tutaj napiszę parę informacji i zasad, których trzeba będzie przestrzegać jeżeli złoży sie podanie,
a ono zostanie rozpatrzone pozytywnie.

Wiedza
Wymagam od każdego gracza znajomości regulaminu forum, tak samo jak zasad gry (oraz tego tematu).
Jeżeli przyłapię kogoś podczas gry, że go nie zna, dostanie on FKO*, jeśli jednak przyłapię go podczas zapisu,
to nie dostaje ostrzeżenia, tylko od razu zaprzeczę przyjęcia go.

FKO* - Forum Knock Out

Pisownia
Oczekuję w miarę dobrej pisowni ortograficznej i interpunkcyjnej. Jeśli jesteś dyslektykiem,
radzę używać Worda. Oczywiście każdemu może się czasem przytrafić jakiś jeden,
lub dwa błędy i ja to rozumiem.

Edytacja postów
Nie daję możliwości graczom którym odpisuję edytacji posta, po moim odpisie.

Odpisywanie
Określiłem sobie taki termin odpisów - minimalnie 1 odpisanie na 2 dni (no chyba, że jestem nieobecny).

Forum Knock Out
Forumowe Knock Out'y to w pewnym sęsie żółte kartki -
jeśli dostaniesz 3 Forum Knock Out'y to wylatujesz z mojej listy ludzi,
którym odpisuję. Forum Knock Out można dostać za:

- nieprzeczytanie i niestosowanie sie do Regulaminu Forum, Zasad Gry, i tego tematu
- nie uzupełnianie podpisu co najmniej co tydzień (wyjątek gdy gracz jest nieobecny)
- narzekanie na mnie i na moją pracę
- dręczenie mnie tekstami typu "Odpiszesz?!?!"

Lista graczy

- Dragonka - Mirinda z Assuru
- PiotraperPL - Erwern z Assuru
- DarkDXZ - Fahad z Niniwy

Brak wolnych miejsc. Nie przyjmę już nikogo.

Ostatnio edytowany przez [GA] Matte (2011-09-17 05:59:01)

http://i51.tinypic.com/32znlhj.png
http://i54.tinypic.com/24pmpo6.jpg

Imię: Matiou
Pochodzenie: z Assuru
Klasa Postaci: Szaman
Praca: brak
Aktualna Zajęcie: brak
Umiejętności Specjalne: Okiełznanie dzikich zwierząt Lv.1, Hodowla zwierząt Lv.1, Medycyna Lv.1
Ekwipunek: Skórzana torba r.1, Skórzana sakwa r.1, Troszkę ziół leczniczych Hass r.1, Jajko Streixa, 2 owoce Daktylowca, Bochenek Chleba Pustyni r.1, Pochodnia r.1
Monety: 5 monet
Charakter: Miły, przyjazny... wiecznie uśmiechnięty dzieciak. Ma własny pogląd na świat: szanuje przyrodę, przyjaźń i miłość lecz nie ufa ludziom próżnym, takim dla których najważniejszy jest pieniądz... jednym słowem fałszywym władcom. Jest leniwy, a także często miewa swoje zdanie.
Wygląd: Chudy, ciemnoskóry chłopiec z dredami.. niezwykle wysoki jak na swój wiek. Mierzy ponad 1,84 m. a to zapewnia mu respekt wśród mniejszych rówieśników. Prawie całą twarz przykrywa szeroki, szczery uśmiech. Nad nim piękne, brązowe oczy. Dość krzaczaste brwi i szerokie usta to mniej zauważalne rzeczy w twarzy Matiou.
Historia: Nie poznał swoich rodziców. Został wychowany przez przybranego wuja, który nie miał zbyt wielu pieniędzy z uprawy pola na którym sadził jęczmień, tak aby dostatecznie wyżywić chłopca i swoje 3 córki. Matiou chodził więc wiecznie głodny, lecz nie przejmował się tym. Szczęście czerpał ze świata który go otaczał. Zakochał się w przyrodzie od pierwszego wejrzenia! Lubił spędzać czas poza domem, podglądując wyprowadzone na polanę stadko owiec i uroczą pasterkę.

Umiejętności:

Siła: 9
Szybkość: 11
Zwinność: 8
Wytrzymałość: 10
Celność: 10
Inteligencja: 12
Szczęście: 10

#2 2011-09-15 17:43:37

Dragonka

Nowy gracz

Punktów :   
ŻP Points: 0 pkt.
Hp.: 110 hp
Zmęczenie: 0/110 pkt.

Re: [GA] Matte

Proszę o przyjęcie do listy graczy którym odpisujesz.

Imię: Mirinda
Klasa Postaci: Łucznik
Aktualna zajęcie: brak
Umiejętności Specjalne: Uprawa Roli Lv.1, Medycyna Lv.1
Ekwipunek: Łuk r.1, 10 strzał r.1, Bochenek Chleba Pustyni r.1
Monety: 9 monet
Charakter: Ma złośliwe usposobienie. Bywa pomocna. Trochę zarozumiała, ale jest w porządku. Wesoła.
Wygląd: Czarne kręcone włosy do pasa. Zielone oczy, blada twarz która wygląda na groźną. Chuda. Fioletowa błyskawica na policzku. Znalazła się tam, ponieważ Mirinda pochodzi z rodu Mheragon, charakteryzującym się tym znamiem.
Historia: Jak napisałam powyżej pochodzi z rodu Mheragon. Jest to rodzina w którą zbiór wchodzą plemiona zamieszkujące od lat przyrzeczne ziemie Tygrysa. Matka Mirindy była szamanką, a jej ojciec znanym rolnikiem posiadającym wiele pól obfitujących w najlepszy rodzaj pszenicy. Pewnego dnia dziewczyna zgubiła się w wielkiej oazie i musiała zrobić własnoręcznie łuk, a następnie polowała na dzikie bydło. Znalazła jednak dobrą kobietę o imieniu Drana. Ona zaprowadziła ją do Assuru, gdzie rozpoczeła kształcenie się na łuczniczkę.
UMIEJĘTNOŚCI:
Siła: 5
Szybkość: 12
Zwinność: 12
Wytrzymałość: 5
Celność: 14
Inteligencja: 11
Szczęście: 11

#3 2011-09-15 17:56:50

[GA] Matte

Administrator

Punktów :   

Charakter, wygląd, historia - mogłoby być lepiej. Ale jesteś pierwszym graczem który się do mnie chce zapisać, tak że zostajesz PRZYJĘTA!

Umiejętności Specjalne: Okiełznanie dzikich zwierząt Lv.1, Hodowla zwierząt Lv.1, Medycyna Lv.1
Ekwipunek: Skórzana torba r.1, Skórzana sakwa r.1, Troszkę ziół leczniczych Hass r.1, Jajko Streixa, 2 owoce Daktylowca, Bochenek Chleba Pustyni r.1, Pochodnia r.1
Charakter: Miły, przyjazny... wiecznie uśmiechnięty dzieciak. Ma własny pogląd na świat: szanuje przyrodę, przyjaźń i miłość lecz nie ufa ludziom próżnym, takim dla których najważniejszy jest pieniądz... jednym słowem fałszywym władcom. Jest leniwy, a także często miewa swoje zdanie.
Wygląd: Chudy, ciemnoskóry chłopiec z dredami.. niezwykle wysoki jak na swój wiek. Mierzy ponad 1,84 m. a to zapewnia mu respekt wśród mniejszych rówieśników. Prawie całą twarz przykrywa szeroki, szczery uśmiech. Nad nim piękne, brązowe oczy. Dość krzaczaste brwi i szerokie usta to mniej zauważalne rzeczy w twarzy Matiou.
Historia: Nie poznał swoich rodziców. Został wychowany przez przybranego wuja, który nie miał zbyt wielu pieniędzy z uprawy pola na którym sadził jęczmień, tak aby dostatecznie wyżywić chłopca i swoje 3 córki. Matiou chodził więc wiecznie głodny, lecz nie przejmował się tym. Szczęście czerpał ze świata który go otaczał. Zakochał się w przyrodzie od pierwszego wejrzenia! Lubił spędzać czas poza domem, podglądując wyprowadzone na polanę stadko owiec i uroczą pasterkę.

Umiejętności:

#4 2011-09-19 14:19:34

PiotraperPL

Moderator

Punktów :   
ŻP Points: 0
Exp.: 0/100
Hp.: 120/120
Zmęczenie: 0/120

Czy mógłbyś przyjąć mnie pod swoje skrzydła które poprowadzą mnie przez zło i ciemność?

http://img.userbars.pl/162/32347.jpg
http://img.userbars.pl/177/35353.png
http://img.userbars.pl/162/32323.png

90% nastolatków na wieść o Justinie Bieberze skaczącym z dachu wieżowca dostałoby zawału.
Jeśli należysz do tych 10% które wziełoby krzesełko, popcorn i wołałoby: "skacz lamusie!" wklej to do swojej sygnaturki.

Imię: Erwern
Klasa Postaci: Wojownik
Umiejętności Specjalne: Tkactwo Lv.1, Medycyna Lv.1, Zbieractwo Lv.1
Ekwipunek: Skórzana torba r.1, Skórzana sakwa r.1 , Sierp r.1, Bochenek Chleba Pustyni r.1, Wełniana szata r.1, Troszkę ziół leczniczych Hass r.1, Trochę bawełny r.1
Charakter: Spokojny charakter, trudno wyprowadzić z równowagi, lubi mówić o swojej przeszłości, wspominanie "tamtych" czasów na nowo rozbudza w nim chęć przygód i zemsty.
Wygląd: Białe krótkie włosy, brązowe oczy, blizna od lewego ucha do prawej nogi, wieczny uśmiech, średni wzrost.
Historia: Historia mojego bohatera jest raczej nudna... Opowiada ona o chłopcu który wychował się na farmie swoich rodziców, gdzie nauczył się Tkactwa, Medycyny i podstaw Zbieractwa. W wieku 14 lat niedaleko jego farmy powstała arena do ćwiczeń do której regularnie chodził wytrenować się w walce. Rok później w czasie walk na arenie wbiegły na nią dzikie zwierzęta, nabawił się wtedy niezłej blizny. W wieku 18 lat farma rodziców spłoneła. Udało mu się przeżyć jednak jego rodzice nie mieli tyle szczęścia... umarli. W szczątkach farmy udało mu się odnaleźć parę (mniej lub bardziej) potrzebnych przedmiotów. Teraz szuka zemsty za wyrządzoną krzywdę.
UMIEJĘTNOŚCI:
Siła: 14
Szybkość: 10
Zwinność: 6
Wytrzymałość: 14
Celność: 9
Inteligencja: 7

#5 2011-09-19 15:46:46

[GA] Matte

Administrator

Punktów :   

Aż jakbym Ci ja odmówić mógł?  PRZYJĘTY!

Umiejętności:

#6 2011-09-20 16:14:52

[GM] DarkDXZ

Game Master

Punktów :   
ŻP Points: 1pkt.

(Zajmę się tą sprawą, o którą prosiłeś - w zasadzie robię to w chwili pisania tego zapisu)

Matte, jedyny, który jest w stanie mnie wysłuchać, proszę cię, przyjmij mój skromny dar w zamian za twe słowa, które poprowadzą mnie przez ognie piekielne, wody oceanów przez Egipt aż na najdalsze krańce Sahary i jeszcze dalej...

P.S.: Skromny = (patrz się w) Assur...

Imię: Fahad
Pochodzenie: z Niniwy
Klasa Postaci: Wojownik
Umiejętności Specjalne: Górnictwo Lv.1, Budowanie Lv.1, Kowalstwo Lv.1
Ekwipunek: Skórzana torba r.1, Skórzana sakwa r.1 , Narzędzia Kowala i Płatnerza r.1, Kilof r.1, Skórzany pancerz r.1, Drewniana tarcza r.1, 5 desek z Palmy Daktylowej
Charakter: Głównie milczący, o dosyć ponurym nastawieniu do ludzi. Mimo to, skupiony na tym co robi, nigdy się nie poddaje bez ostrej walki.
Wygląd: Kruczoczarne, długie włosy przykrywają jego błękitne, oczy na śniadej twarzy. Zwykle ubiera się w popielatą koszulę oraz dość ciemne spodnie.
Historia: Fahad wychowywał się w górniczej rodzinie z Niniwy. Jego ojciec ciężko pracował na wyżywienie żony, dwóch synów i córki. Większość czasu schodziła mu na różnych zabawach z rodzeństwem, zwykle na ulicy. Zamiłowanie do ciężkich prac otrzymał po rodzicach oraz tym, że pomagał również okolicznym kupcom w przenoszeniu towarów.
UMIEJĘTNOŚCI:
Siła: 12
Zwinność: 6
Wytrzymałość: 14
Celność: 9
Inteligencja: 7

#7 2011-09-21 15:35:44

[GA] Matte

Administrator

Punktów :   

Teoretycznie nie można zapisać się do użytkownika któremu Ty odpisujesz.. ale ze wzlędu że nie ma innych GM'ów zrobię wyjątek. PRZYJĘTY!

Umiejętności:

Stopka forum

RSS